Opstellingen

 

Familieopstellingen

Wat jou belemmert om voluit, vanuit je kracht, te leven is zeer dikwijls terug te vinden in je familiesysteem. Onbewust worden bepaalde patronen generatie op generatie doorgegeven en komen dan tot uiting in je dagelijks leven. Vaak zijn deze patronen een gevolg van diepe trauma's bij je voorouders, verborgen, verzwegen uit schuldgevoel en schaamte. Niet eens primair het trauma maar eerder het verzwijgen en ontkennen laat zijn sporen na. Het kan goed zijn dat jij niet begrijpt waarom in jouw leven bepaalde dingen zijn zoals ze zijn, wat je er ook aan probeert te veranderen. 

Jouw familiesysteem

Je kunt samen met mij gaan ervaren waar jij staat in je familiesysteem en hoe je vader en moeder, je grootvaders en grootmoeders en de rest van je voorouders daarin hun plek innemen. Door het inzicht in je systeem en het voelen van de verborgen verhalen kunnen er in je eigen systeem dingen gaan veranderen, verschuiven. Niet alleen in je eigen systeem maar in het hele familiesysteem gaan radertjes draaien. Jij bent immers deel van een eenheid, zoals wij met zijn allen één organisme zijn. Ik werk met  intuïtie. Dat betekent dat ik met jou samen werk in het Veld. Een heilige ruimte waarin mijn voorouders én de jouwe aanwezig zijn. Deze vorm noem ik dan ook een ceremonie, een krachtig ritueel afkomstig uit de traditie van de natuurvolkeren, onze voorouders.

Mee op reis

Ik nodig je uit mee op reis te gaan en jezelf dit transformerende cadeau te geven. Je bent het waard om jouw oerkracht te bevrijden en voluit te leven!