Healing

 

Op jou afgestemde sessie

In een persoonlijk afgestemde sessie weet ik niet van tevoren wat er gaat gebeuren. Voor elke cliënt is er een andere weg die zich openbaart. De heling zal precies stromen zoals je op dat moment nodig hebt, en wat je op dat moment aan kan. Het kan een mooie, ontspannende ervaring zijn, een momentje voor jezelf. Het kan ook een uitdagende ervaring zijn als je hoofd ja zegt en je lichaam aarzelt, of andersom. Laat het allemaal gaan. Ik zal je het vertrouwen geven dat alles goed is en alles veilig is. Geef je over aan mijn handen en ik zal jou en je ziel raken met mijn handen en mijn stem.  Geluiden en helende frequenties doen veel in het lichaam. Ze zullen door mij als kanaal heen stromen. De energie zal precies daar heen gaan waar de blokkades zijn, en de energie niet stroomt. Deze sessie, die je liggend ondergaat, is diep helend en gaat verder dan wat je met je verstand kunt begrijpen.

De universele Bron noemt deze behandeling een retraite, een helend en herstellend moment voor jezelf. Retraite betekent dat je even niets hoeft en je kunt overgeven aan wat er mag gebeuren, waarbij tijd even niet belangrijk is.

Na de retraite ervaar dat het meer stroomt in je leven en je je meer gaat openen, als een bloem die voorzichtig haar blaadjes ontvouwt.

 

Access Bars®

Je kunt bij mij ook terecht voor een Acces Bars behandeling, ik ben daarvoor gecertificeerd.  Access Bars bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke punten en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raak ik deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten. Buiten dat je deze behandeling uitermate ontspannen kan ondergaan kan het daarna nog veel voor je doen in je dagelijks leven. Het kan ook heel ondersteunend werken als onderdeel van een op jou afgestemd persoonlijk traject.