Lichtcode Healing

 

Afgestemd op jou of je dier

In een persoonlijk afgestemde sessie weet ik niet van tevoren wat er gaat gebeuren. Ik werk met kosmische energie, waaronder lichttaal, daarbij ondersteund met lichtcodes vanuit mijn handen. Lichtaal is de universele taal van de ziel en is afkomstig uit het universum. Deze kan bestaan uit verschillende dialecten. Lichtcodes zijn gebaren met (geometrische) figuren. Deze codes kunnen ook in geschreven vorm ontstaan. Je lichaam en ziel reageren op de klanken en gebaren en herkennen de frequenties. Heling zal precies stromen zoals jij of je dier op dat moment nodig hebt of heeft, en wat op dat moment ontvangen kan worden. Deze manier van werken ondersteunt namelijk het zelfhelende vermogen van lichaam en geest. Ik ben daarin het kanaal en door mij heen ontstaat wat er nodig is.

Je kunt hierbij ontspannen liggen of zitten. Deze sessie kan diep helend werken en gaat verder dan wat je met je verstand kunt begrijpen. Als ik je dier behandel zal ik jou vragen of je meegenomen mag worden in de healing. Dier en eigenaar zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vaak zie je dat je dier iets "draagt" voor jou.

Kosmische ondersteuning

Bij de healing werken er kosmische helpers door mij heen, mijn kosmisch team. Zij zijn afkomstig uit andere sterrenstelsels en het is hun missie om ons te ondersteunen op Aarde. Zij hebben een enorme liefde voor ons, maar komen alleen in actie als we hen toestemming geven. De helpers die met mij werken zijn parallelle zelven, delen van mijn ziel die in andere plaats en tijd werken en leven. Elk heeft hierin een andere specialisatie. Sommigen werken rechtstreeks op het lichaam, anderen werken bijvoorbeeld met chirurgische precisie in het aura. 

Sjamanisme

Heel belangrijk in kosmisch werk is het verbonden zijn met de Aarde, gegrond zijn. Dieren hebben dit al van nature en kunnen ons hierin ondersteunen. Gegrond zijn is met beide voeten op de grond staan zodat we niet gaan zweven. We leven tenslotte hier, op Moeder Aarde. We mogen onze verbinding met de natuur en daardoor met onze eigen natuur terugbrengen. Hierbij volg ik de sjamanistische principes, zoals ook onze voorouders deden:

  • Alles heeft een ziel, is bezield; wij, de dieren, maar ook de planten, bomen, rotsen, lucht, water, vuur, aarde. We staan hiermee constant in verbinding. Respect, liefde en eerbied voor alle andere zielen is dus een grondwaarde. Hierdoor kun jij je eigen bezieling weer gaan voelen.
  • Alles is één. Alles is energie en alles bestaat uit dezelfde deeltjes. Als er ergens een deeltje wijzigt verandert alles mee. Wat jij doet heeft dus effect op al het andere leven. Dus ook als je aan jezelf werkt en je energie verbetert, komt dat het hele systeem ten goede.
  • Alles is in de natuur is cyclisch en verandert constant. Daarin bewegen wij bewust mee. Zoals bijvoorbeeld met de seizoenen. Dit cyclisch meebewegen is natuurlijk voor ons lichaam. 

 

Extra informatie

Wanneer je antidepressiva, drugs of (overmatig) alcohol gebruikt of epilepsie hebt is deze vorm van healing niet geschikt voor jou. Ik zal hiernaar dan ook vragen als je een afspraak maakt. 

Lichtcode healings kunnen ondersteunend werken naast reguliere gezondheidszorg maar vervangen deze niet. Als je lichamelijke klachten ervaart, consulteer eerst een arts.

Het resultaat van de behandeling hangt volledig af van wat er ontvangen mag worden, wat op dat moment de bedoeling is en hoe je (bewust of onbewust) jezelf de kans geeft de behandeling te laten doorwerken en integreren.