Lichttaal Healing

 

Afgestemd op jou of je dier

In een persoonlijk afgestemde sessie weet ik niet van tevoren wat er gaat gebeuren. Ik werk met energie, waaronder lichttaal, daarbij ondersteund door mijn handen. Lichtaal is de universele taal van de ziel en is afkomstig uit het universum. Je lichaam en ziel reageren op de klanken en gebaren en herkennen de frequenties. Heling zal precies stromen zoals jij of je dier op dat moment nodig hebt of heeft, en wat op dat moment ontvangen kan worden. Deze manier van werken ondersteunt namelijk het zelfhelende vermogen van lichaam en geest. Ontspannen liggen is het enige wat nodig is. Deze sessie kan diep helend werken en gaat verder dan wat je met je verstand kunt begrijpen. 

Als ik je dier behandel zal ik jou vragen of je meegenomen mag worden in de healing. Dier en eigenaar zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vaak zie je dat je dier iets "draagt" voor jou.

De healing kan ook op afstand plaatsvinden, waar jij of je dier deze in alle rust kan ondergaan. De werking is hetzelfde als bij een live sessie.